top of page

Acerca de

Politica de protectie a datelor

Documentul pe care îl parcurgeţi vă prezintă politica Asociatiei privind modul de colectare şi gestionare a datelor cu caracter personal, asa cum aceste proceduri sunt reglementate de Regulamentul (UE)2016/679 aplicabil din 25 mai 2018.

Pentru orice întrebare sau nedumerire în privinţa termenilor utilizaţi mai jos sau asupra oricăror alte probleme legate de modul în care noi înţelegem să păstrăm confidenţialitatea datelor dvs., vă rugăm să ne contactaţi la contact@societatefoniatrie.com

Conform Regulamentului (UE)2016/679 aplicabil din 25 mai 2018 pentru protectia persoanelor cu privire Ia prelucrarea datelor cu caracter personal si Iibera circulatie a acestor date, Societatea Romana de Foniatrie (SRF) are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este: participarea la proiectele noastre. Datele pot fi folosite si pentru activitati de comunicare/informare referitoare la proiectele oferite de partenerii nostri.

lnformatiile inregistrate sunt destinate utilizarii exclusiv de catre operator.

Beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor sau transferarea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti transmite o cerere datata si semnata la adresa contact@societatefoniatrie.com

Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte tari.Orice persoana are, de asemenea,  dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nicio justificare, Ia prelucrarea datelor sale personale.

SIGURANTA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

SRF acorda importanta respectarii  tuturor procedurilor legale necesare sigurantei datelor personale si a luat in acest sens toate masurile ce se impun, prin metodele cele mai moderne si mai performante, pentru a oferi cel mai inalt grad de siguranta posibil. Toate informatiile legate de datele personale sunt tratate ca date confidentiale. Asociatia a adoptat proceduri care protejeaza datele confidentiale pe care dumneavoastra ni le transmiteti prin intermediul website-urilor sau in orice alt fel (formular printat, e-mail sau telefonic). Aceste proceduri protejeaza datele utilizatorilor in fata oricarei accesari nepermise sau divulgari, furt sau utilizare neconforma, modificare sau distrugere, ajutand de asemenea Ia certificarea faptului ca datele acestea sunt exacte si sunt utilizate corect.

bottom of page